Banoffee cake met karamel drizzle

Ingrediënten

  • 400 g FunCakes Mix voor Banoffee Cake
  • 30 g FunCakes Glaze Topping Karamel
  • 150 g FunCakes Mix voor Enchanted Cream
  • 4 eieren (ca. 200 g)
  • 200 g ongezouten roomboter
  • 100 ml water
  • 100 ml melk
  • 1 banaan

Wat heb je nodig voor het bakken en decoreren van de taart:

Bereidingswijze:

Verwarm eerst alvast de oven voor op  170°C (heteluchtoven 150°C)

Bereid 400 gram FunCakes Mix voor Banoffee Cake zoals aangegeven wordt op de verpakking. Vet de bakpan in met boter en schep het beslag in de bakvorm. Bak de cake in ongeveer 60 – 70 minuten gaar. Plaats de cake na het bakken op een afkoelrek of rooster van je oven om de cake af te laten koelen. Met een satéprikker kun je nog even checken of de taart echt goed gaar is. Als het stokje er droog uit komt is het geslaagd!

Bereid de 150 gram FunCakes Mix voor Enchanted Cream  zoals aangegeven wordt op de verpakking. Doe spuitmondje #1A in een spuitzak en vul deze met de crème. Spuit vervolgens kleine toefjes over de gehele taart. Heb je geen spuitmondje 1A dan kun je het natuurlijk ook met een andere spuitmond decoreren. Maak bijvoorbeeld allemaal toefjes met spuitmond 1M.

Doe 30 gram karamel glaze in een spuitzak en knip het puntje af. Drizzle de glaze over de toefjes.