Aanbieding!

Choco biscuit mix funcakes

6.2917.79

Wissen
Artikelnummer: 37283 Categorieën: ,

Beschrijving

Met deze choco biscuit mix maak je een lekkere bescuit met chocoladesmaak. Het biscuit is een ideale basis voor een taart. Na het bakken kun je deze naar smaak vullen en afsmeren/decoreren.

Hoe maak je de chocolade biscuit?:  Zorg ervoor dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Het choco biscuit wordt het luchtigst en mooi van vorm als het de ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C). Meng de mix, de eieren en het water en klop het beslag op de hoogste snelheid in 7-8 minuten op. Daarna nog 2-3 minuten op lage snelheid mixen. Na het mixen vul je een ingevette bakvorm (1/2 tot 2/3 vol) en bak je de taart in de voorverwarmde oven gaar. De oven tussentijds niet openen! Het biscuit zal inzakken als je de oven tussendoor geopend hebt. De taart is gaar als hij veerkrachtig aanvoelt.

Twijfel je of de taart gaar is? Prik dan met een satéprikker in het biscuit. Als de satéprikker er nat uit komt is het niet gaar. Komt de satéprikker er droog uit dan is het biscuit goed gaar. Direct na het bakken het biscuit uit het bakblik halen en laten uitdampen op een oven rooster.

Choco biscuit mix funcakes is ook verkrijgbaar in een 4 kg zak. Ideaal voor de grootverbruiker.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
gewicht

1 kg, 4 kg