glaze topping

Glaze topping is bedoeld voor het aanbrengen van een spiegelende toplaag op een taart, bijvoorbeeld een bavaroistaart. Of een laag voor op een fruittaart. Het geeft niet alleen een glanzend effect maar houdt het fruit ook nog eens langer mooi. Je kunt er ook mee drippen. De drip heeft zal een glanzende wat doorzichtige drip worden. Dat geeft in soms een heel leuk effect, zoals bijvoorbeeld bij deze bloederige Halloweentaart. Het aanbrengen van een drip met de Glaze Toppings is ook nog eens heel eenvoudig, want je hoeft dit glazuur niet eens op te warmen. Schenk het dus direct vanuit de pot in een spuitzak en drip ‘m over je taart. Het enige nadeel is dat deze drip niet opdroogt. En je het alleen kan gebruiken als je de taart direct gaat aansnijden.

Wil je graag een drip maken maar heb je geen tijd om het direct aan te snijden? Gebruik dan deco melts of de dip ’n drip.

drip gemaakt van een glaze topping

Glaze topping is verkrijgbaar in verschillende kleuren en smaken. Je kunt aan de doorzichtige topping ook een kleurstof toevoegen zodat je zelf kan bepalen welke kleur je graag wil. Met de kleurstof kun je ook mooie kleuren door elkaar doen of een marmer effect mee.

Open chat
Hulp nodig?
Goedendag,
kan ik je helpen?