kinderfeestje cupcakes versieren met fondant.

workshop

Versier je eigen cupcakes die je daarna mee naar huis mag nemen.

De cupcakes versieren we met fondant. Het werken met fondant doen we met speciaal taart gereedschap en allemaal soorten uitstekers. Er zijn heel veel kleuren fondant aanwezig.   We beginnen met 1 cupcake samen te versieren. De jarige mag uitkiezen wat erop moet komen. Dat gaan we er dan op maken door het te boetseren en/of uitstekers te gebruiken.  Daarna mogen de kinderen zelf bedenken wat er op de andere cupcakes moet komen.

Het kinderfeestje passen we aan de leeftijd aan. De kleinere kinderen kunnen na het versieren van de cupcakes de doos nog versieren. Voor de wat grotere kinderen zullen we wat gedetailleerde cupcake creaties maken. 

Aan het einde van het feestje krijgen de kinderen de vier versierde cupcakes mee naar huis in een mooie doos. Het feestje zal ongeveer 1,5 tot 2 uur duren.

Een feestje kunnen we plannen vanaf 5 personen. Kosten voor het kinderfeestje zijn € 17,95 per persoon. Alle ingrediënten en materialen zijn inbegrepen in de prijs. Wij zorgen voor de limonade en wat lekkers te snoepen tijdens het feestje. Er is tijd om aan het begin van het feestje te beginnen met cadeaus uit te pakken.