kinderfeestje cupcakes versieren met fondant.

workshop

Versier je eigen cupcakes die je daarna mee naar huis mag nemen.

De cupcakes versieren we met fondant. Het werken met fondant doen we met speciaal taart gereedschap en allemaal soorten uitstekers. Er zijn heel veel kleuren fondant aanwezig.   We beginnen met 1 cupcake samen te versieren. De jarige mag uitkiezen wat erop moet komen. Dat gaan we er dan op maken door het te boetseren en/of uitstekers te gebruiken.  Daarna mogen de kinderen zelf bedenken wat er op de andere cupcakes moet komen.

Bij kleine kinderen maken we meer gebruik van uitstekers.  De grotere kinderen zullen wat gedetailleerde cupcake creaties maken. Ze leren boetseren en met behulp van bepaald gereedschap en uitstekers maken ze mooie creaties.

Aan het einde van het feestje krijgen de kinderen de vier versierde cupcakes mee naar huis in een doos. Het feestje zal ongeveer 1,5 tot 2 uur duren.

Een feestje is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. We kunnen  een feestje plannen vanaf 5 personen. Kosten voor het kinderfeestje zijn € 17,95 per persoon.  Wij zorgen voor de limonade en wat lekkers te snoepen tijdens het feestje. Er is tijd om aan het begin van het feestje cadeaus uit te pakken.