Cake smash

foto cakesmash

Cakesmash bestellen bij koekjebakker.

Koekjebakker maakt voor verschillende fotografen vaak taarten die gebruikt worden voor een cakesmash. Wij maken de taart en de fotograaf prachtige foto’s. Hieronder zie je voorbeelden van taarten die gebruikt worden tijdens de shoot. Wil je hem net iets anders of met een andere kleur dan mag je dat aangeven. Bij een taart met heel veel decoraties, bloemen, chocolade drip  of een topper worden er extra kosten berekenend omdat de aanschaf daarvan al veel kost in verhouding met de taart. Het is ook mogelijk dat u zelf decoraties of topper meeneemt naar de shoot. Er kan ook rekening gehouden worden met een allergie. Lees hieronder met welke allergieën en wat de prijs ervan zal zijn.

De foto shoot van een cakesmash:

Cake smash fotoshoot is momenteel een groot succes binnen de kinderfotografie. Tijdens een cake smash fotoshoot gaat het om het laagdrempelig fotograferen van kinderen. Kinderen krijgen een grote cupcake of taart voor zich waar ze lekker van mogen proeven en vooral ook mee mogen knoeien. De fotoshoot wordt gedaan voordat het kind 1 jaar wordt. Dat is voornamelijk zodat de foto’s gebruikt kunnen worden voor de verjaardag uitnodiging en de leukste foto’s worden vaak gebruikt om in te lijsten en op te hangen.

Taart:

Wat belangrijk is voor een cake smash foto shoot is de taart. Crème topping op de taart is makkelijker om in vast te grijpen dan slagroom en zal het daarom ook beter doen bij kinderen. De taart kan gemaakt worden in allerlei kleuren en met allerlei dingen erop. Een smashcake kost ongevuld €30,- 

Wil je de taart koemelkvrij, glutenvrij, lactosevrij of vegan dan kost de taart €37,50 ongevuld.

Kleding:

Pas de kleding wel aan bij de taart en achtergrond want dat geeft een mooi totaal plaatje. Het is wel goed om er rekening mee te houden dat de kleding vies kan worden. Gebruik geen drukke prints want dit leidt af op de foto en kan ervoor zorgen dat de taart minder goed zichtbaar is. Na het fotograferen kunnen ze vaak nog in bad om schoon te worden. Tegelijkertijd is dat ook erg leuk omdat de meeste kinderen daar vaak ook wel van genieten en daar ook mooie foto’s van gemaakt kan worden.