Kinderfeestjes en workshops

Workshop volgen? In de workshop agenda kun je de geplande datums vinden.

Kinderfeestjes vieren bij koekjebakker is ook mogelijk! Dit kan op de Andringastrjitte 4 in Aldeboarn. Hier is een ruimte waar workshops gegeven worden. Daar maken we er een gezellige dag van met als eindresultaat je eigen gemaakte mooie taart of cupcakes.

Er is niets leuker dan op je eigen verjaardag jouw eigen taartje of cupcakes te versieren! Wij organiseren verschillende kinderfeestjes voor kinderen vanaf 5 jaar en ouder. Hieronder staan de kinderfeestjes waaruit je kan kiezen.

Cupcakes versieren met rolfondant:

Vier een kinderfeestje bij koekjebakker en versier je eigen cupcakes die je daarna mee naar huis mag nemen. De cupcakes zullen versierd worden met fondant. Het werken met fondant doen we met speciaal taart gereedschap en allemaal soorten uitstekers. Er zijn heel veel kleuren fondant aanwezig.   Het kinderfeestje wordt aangepast op leeftijd. Voor kleine kinderen worden de cupcakes versierd en als er tijd over is kan de ook doos leuk versierd worden. Voor de wat grotere kinderen kan er iets geboetseerd worden. Het thema wordt voor het feestje uitgekozen door de jarige. Er zullen dan voorbeelden klaarliggen voor inspiratie. En er wordt door ons stap voor stap uitgelegd hoe je iets moet boetseren. 1 cupcake wordt gemaakt in het uitgekozen thema. Bij de andere cupcakes mogen de kinderen zelf weten hoe ze het willen decoreren. 

Tijdens het feestje is er de mogelijkheid om cadeaus uit te pakken.

Aan het einde van het feestje krijgen de kinderen de vier versierde cupcakes mee naar huis in een mooie doos. Het feestje zal ongeveer 1,5 tot 2 uur duren.

Een feestje kan gepland worden vanaf 6 personen. Kosten voor het kinderfeestje zijn € 16,50 per persoon. Alle ingrediënten en materialen zijn inbegrepen in de prijs. Wij zorgen voor de limonade en wat lekkers te snoepen tijdens het feestje. Er is ook tijd om de cadeaus hier uit te pakken.

Boltaartje decoreren: 

Ball pan PME

Ieder zn eigen boltaartje decoreren. Je leert hoe je de taart moet vullen en afsmeren. De taart gaan we vullen met enchanted cream en jam. Enchanted cream is een soort slagroom. Proeft net als een vulling in een negerzoen. En we smeren de taart af met botercreme. Botercreme is een zoete en zachte creme gemengd met boter. Als we dat hebben gedaan mogen ze de taart bekleden met fondant en gaan versieren. Versieren doen we met behulp van uitstekers, plungers en mallen.

Als het kinderfeestje wordt gepland kan er aangegeven worden of de taart naar een bepaald thema gemaakt gaat worden. Bijvoorbeeld een eenhoorn, lieveheersbeestje, koe of een ander leuk idee. Er hoeft niet perse een thema uitgezocht te worden, ieder mag voor zich de taart ook leuk gaan versieren.

Een boltaartje maken kan vanaf 7 jaar. Een boltaartje maken mag ook vanaf 5 jaar maar dan wordt de taart alvast gevuld en bekleed, zodat iedereen zelf de taart nog mooi kan versieren. Mocht er tijd over zijn kan de taart doos nog leuk versierd worden.

Aan het einde van het feestje krijgen de kinderen het boltaartje mee naar huis. Het feestje duurt ongeveer 2,5 uur.

Het feestje kan gepland worden vanaf 6 personen. Kosten voor het kinderfeestje boltaartje zijn € 21.50 per persoon. Alle ingrediënten en materialen zijn inbegrepen in de prijs. Wij zorgen voor limonade en wat lekkers tijdens het feestje.  Er is tijd om hier de cadeaus uit te pakken.

Kinderfeestje: taart vullen, bekleden en decoreren.    

Bij dit kinderfeestje gaan de kinderen zelf een taart voor 8 personen maken. Je leert hoe je de taart moet snijden en vullen. Het vullen van de taart doen we met enchanted cream en jam. Daarna wordt de taart afgesmeerd met botercreme. Als dat gedaan is kan de taart bekleed worden met fondant, zodat ze het daarna kunnen versieren.

Decoreren van de taart doen we met allerlei kleuren fondant. Fondant kunnen we uitsteken met behulp van uitstekers, plungers en mallen. 

Het kinderfeestje kan vanaf 7 jaar. Een taart maken mag ook vanaf 5 jaar maar dan wordt de taart alvast gevuld en bekleed, zodat iedereen zelf de taart nog mooi kan versieren. Mocht er tijd over zijn kan de taart doos nog leuk versierd worden.

Het is ook mogelijk om een thema aan te geven voor het feestje, waarbij we de taartjes gaan decoreren in het aangegeven thema. Wij zoeken en bedenken dan voorafgaand aan het feestje meerdere ideeën voor het decoreren van een taartje in dat thema.

Aan het einde van het feestje krijgen de kinderen het taartje mee naar huis in een doos. Het feestje duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur.

Het feestje kan gepland worden vanaf 6 personen. Kosten €21,50 p.p. Lekkers en drinken inbegrepen.

Workshop volwassenen:

Zin om eens met een groepje een taart workshop te doen? Zodat je zelf ook eens een taart voor je man, (klein)kinderen of iemand anders kan maken?

Een workshop voor volwassenen: 
Je maakt zelf een fondant taart voor ongeveer 11 personen (een taart van 20cm). Tijdens de workshop leer je hoe je een taart moet maken. Je leert hoe je de taart moet vullen, strak bekleden en met fondant en te decoreren. Na afloop ga je met je zelfgemaakte taart naar huis. Deze kan 3 maand in de vriezer dus kan bewaard worden voor een verjaardag of andere gelegenheid.

Je leert hoe je een taart moet vullen, afsmeren en bekleden. Daarna ga je de taart decoreren.

Kosten €50,- per persoon. Workshop duurt ongeveer 3 uur. En kan vanaf 2 personen gegeven worden. Het is ook mogelijk een gluten, koemelk- of lactosevrije taart te maken. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

kalender koekjebakker Datum kinderfeestje of workshop inplannen

Wij raden je aan zo ver van tevoren mogelijk een datum met ons af te stemmen voor het kinderfeestje. Dit om teleurstelling te voorkomen. Je kan ook een paar dagen van tevoren contact met ons opnemen om te vragen of er nog plaats is. Dit kan via 0613185659 of info@koekjebakker.nl

Minimum en maximum aantal kinderen:

Het minimum aantal kinderen voor een kinderfeestje is zes kinderen. Het maximum aantal is twaalf kinderen.

Een kinderfeestje met bijvoorbeeld 5 kinderen is wel mogelijk maar dan betaal je voor 6 personen.

Wijziging aantal kinderen:

Het is natuurlijk heel goed mogelijk dat het aantal kinderen nog wijzigt voor de dag van het kinderfeestje. Wijzigingen kun je tot 3 dagen van tevoren aan ons doorgeven. Je kunt dan kosteloos het aantal kinderen wijzigen tot een minimum van zes kinderen. Tot 2 dagen van tevoren kun je geen wijziging meer doen.

Aanbetaling:

Heb je een feestje ingepland, dan vragen wij jou minimaal een week van tevoren te betalen.

Afzeggen kinderfeestje:

Zodra je de bevestiging van het feestje van ons hebt ontvangen, is het kinderfeestje definitief ingepland. Mocht je om een bepaalde reden het feestje willen afzeggen, dan kan dat kosteloos tot één week voor de datum van het feestje. Bij afzeggen binnen een week voor de datum van het kinderfeestje wordt 25% van het totale bedrag in rekening gebracht. Indien het feestje drie dagen of minder voor de datum van het feestje wordt afgezegd, dan wordt 50% van het totale bedrag in rekening gebracht. Let op: het afmelden van een kinderfeestje kan alleen telefonisch gebeuren.

Allergieën:

Heb je kinderen met een allergie die het feestje komen bijwonen? De materialen zoals de cupcakes en biscuits bevatten gluten, ei en lactose of sporen van gluten, ei en lactose. Het fondant waar wij mee werken, kan sporen van noten bevatten maar is wel gluten- en lactosevrij. Kinderen die dat niet mogen hebben kunnen wel meedoen met het feestje, maar kunnen helaas de creaties die zij gemaakt hebben niet opeten. Het is wel mogelijk dat we koemelk-, gluten- of lactosevrije cupcakes of een taart maken voor diegene. Er wordt dan wel een meerprijs gerekend.