Bruidstaarten

Gaan jullie trouwen en zijn jullie op zoek naar een mooie en lekkere taart? Ik maak graag een taart naar wens voor jullie door van tevoren alles goed te bespreken. Natuurlijk kunnen er ook cupcakes besteld worden voor de trouwdag. 

Omdat een bruidstaart niet altijd hetzelfde is kunnen we geen prijs op de website zetten. Zodra we besproken hebben hoe de taart er volledig naar wens uit komt te zien kunnen we een prijs berekenen. Ook kan er rekening worden gehouden met allergieën. Wij maken ook vegan-, lactosevrije-,glutenvrije- koemelkvrije taarten en cupcakes.

Het bespreken van de taart kan bij Koekjebakker in Aldeboarn. De koffie/thee staat klaar. Het mag ook via de app of mail. 

Wij doen niet aan een proeverij. Daar is de prijs ook naar. Wil je de taart echt even proeven dan kun je een taartje bestellen. Bruidstaarten zullen bij ons niet veel meer kosten dan een “normale” taart. Wij vinden het ook niet redelijk als er “bruid” voor komt te staan meer te rekenen. Voor alle bestellingen doen we ons uiterste best om het zo mooi mogelijk te maken.  

Klik hier
Vorige slide
Volgende slide