Kinderfeestje

Kinderfeestje fondant taart maken
Kinderfeestje cupcakes versieren met fondant
Kinderfeestje boltaart decoreren

Een workshop volgen of een Kinderfeestje vieren kan op de Andringastrjitte 4 in Aldeboarn. In de winkel is er ruimte waar kinderfeestjes en workshops gegeven worden. Daar maken we er een gezellige dag van met als eindresultaat je eigen gemaakte mooie taart of cupcakes. Wij organiseren verschillende kinderfeestjes voor kinderen vanaf 5 jaar en ouder. Ook kunnen volwassenen bij Koekjebakker een workshop volgen. Plan zelf een workshop of kijk in onze agenda. Hierboven vind je alle informatie over de kinderfeestjes en het volgen van een workhop.

Plannen van een kinderfeestje:

Wij raden je aan zo ver van tevoren mogelijk een datum met ons af te stemmen voor het kinderfeestje. Dit om teleurstelling te voorkomen. Je mag natuurlijk een paar dagen van tevoren contact met ons opnemen om te vragen of er nog plaats is. Dit kan via 0613185659 of info@koekjebakker.nl

 Minimum en maximum aantal kinderen:

Het minimum aantal kinderen voor een kinderfeestje is vijf kinderen. Het maximum aantal is 10 kinderen.

Het is natuurlijk heel goed mogelijk dat het aantal kinderen nog wijzigt voor de dag van het kinderfeestje. Wijzigingen kun je tot 3 dagen van tevoren aan ons doorgeven. Je kunt dan kosteloos het aantal kinderen wijzigen tot een minimum van vijf kinderen. Tot 2 dagen van tevoren kun je geen wijziging meer doen.

 Aanbetaling:

Heb je een feestje ingepland, dan vragen wij jou minimaal een week van tevoren te betalen.

 Afzeggen kinderfeestje:

Zodra je de bevestiging van het feestje van ons hebt ontvangen, is het kinderfeestje definitief ingepland. Mocht je om een bepaalde reden het feestje willen afzeggen, dan kan dat kosteloos tot één week voor de datum van het feestje. Bij afzeggen binnen een week voor de datum van het kinderfeestje wordt 25% van het totale bedrag in rekening gebracht. Indien het feestje drie dagen of minder voor de datum van het feestje wordt afgezegd, dan wordt 50% van het totale bedrag in rekening gebracht. Let op: het afmelden van een kinderfeestje kan alleen telefonisch gebeuren.

 Allergieën:

Heb je kinderen met een allergie die het feestje komen bijwonen? De cupcakes en biscuits bevatten gluten, ei, koemelk. Het fondant waar wij mee werken, kan sporen van noten bevatten maar is wel gluten- en lactosevrij. Kinderen die dat niet mogen hebben kunnen wel meedoen met het feestje, maar kunnen helaas de creaties die zij gemaakt hebben niet opeten. Het is wel mogelijk dat we koemelk-, gluten- of lactosevrije cupcakes of een taart maken voor diegene. Er wordt dan wel een meerprijs gerekend.  Houd er wel rekening mee dat er sporen in kunnen zitten omdat we wel in een omgeving werken waar met gluten, ei, koemelk en lactose wordt gewerkt.