Kinderfeestje boltaart decoreren

Ieder gaan een eigen boltaartje decoreren bij een kinderfeestje boltaart decoreren. Je leert hoe je de taart moet vullen en afsmeren. De taart gaan we vullen met banketbakkersroom en jam. En we smeren de taart af met botercreme. Botercreme is een wat zoete en zachte crème. Als we dat hebben gedaan mogen ze de taart bekleden met fondant en gaan versieren. Versieren doen we met behulp van uitstekers, plungers en mallen.

Een boltaartje maken kan vanaf 9 jaar. Een boltaartje maken kan ook vanaf 5 jaar maar dan wordt de taart alvast gevuld. Bekleden van de taart doen we samen en iedereen mag zelf de taart mooi versieren. 

Aan het einde van het feestje krijgen de kinderen het boltaartje mee naar huis. Het feestje duurt ongeveer 2,5 uur.

Het feestje kunnen we plannen vanaf 5 personen tot maximaal 10 personen. Kosten zijn €22,50 per persoon. Boven de 7 personen rekenen we eenmalig 15 euro extra (vanwege extra werk en hulp bij Koekjebakker in de keuken tijdens het kinderfeestje. Wij zorgen voor limonade en wat lekkers tijdens het feestje.  Er is ook tijd om de cadeaus uit te pakken. Vanwege de ruimte kunnen er maximaal 2 begeleiders mee.