Kinderfeestje fondant taart maken

Bij dit kinderfeestje gaan de kinderen zelf een taart voor ong. 6 personen maken (15cm) Wij leren de kinderen hoe ze de taart moeten vullen. Het vullen van de taart doen we met banketbakkersroom en jam.  En met botercreme smeren we de taart af. Daarna bekleden we de taart met fondant. En als laatste zullen we de taart decoreren met behulp van uitstekers, plungers en meer.

Het kinderfeestje kan vanaf 9 jaar. Vanaf 5 jaar mag ook maar dan vullen wij de taart alvast en zullen we het alvast afsmeren met botercrème. De kinderen kunnen de taart dan bekleden en decoreren. Het lijkt dan alsof ze weinig te doen hebben maar uit ervaring weet ik dat ze die tijd wel nodig hebben.

Aan het einde van het feestje krijgen de kinderen het taartje mee naar huis in een doos. Het feestje duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur. Het feestje kunnen we plannen vanaf 5 personen tot maximaal 10 personen.  Kosten zijn €22,50  p.p. Vanaf 7 personen rekenen we eenmalig €17,50 extra (vanwege extra werk en hulp bij Koekjebakker in de keuken tijdens het kinderfeestje)

Tijdens het feestje is er tijd om cadeaus uit te pakken. Vanwege de ruimte kunnen er maximaal 2 begeleiders mee. Lekkers en drinken inbegrepen.