Workshop volwassenen

Zin om eens met een groepje een fondanttaart of dripcake workshop te doen? Zodat je zelf ook eens een taart voor jezelf, je man, (klein)kinderen of iemand anders kan maken? Of ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeestje? Maak dan een taart bij Koekjebakker in Aldeboarn. 

Wat en wanneer:

19 April Fondanttaart workshop 19.30 tot 22.00uur.

17 Mei Fondanttaart workshop 19.30 tot 22.00uur.

24 Mei Fondanttaart workshop 19.30 tot 22.00uur.

 Wil je meedoen? Geef je dan op via de app (kan ook via de app op de site).


Een fondanttaart workshop volwassenen:
Je maakt zelf een fondant taart met een doorsnee van 17,5 cm. Dat is een taart voor ongeveer  9 personen. Tijdens de workshop leer je hoe je de taart moet vullen, strak bekleden en het met fondant kunt decoreren. Na afloop ga je met je zelfgemaakte taart naar huis. Je kunt de taart eventueel 3 maand bewaren in de vriezer. Dus ook ideaal om alvast te maken voor een verjaardag of andere gelegenheid.

Dripcake workshop: Je vult zelf een taart. Deze taart gaan we afsmeren met creme en daarna komt er een mooie chocolade drip op. Als we dat gedaan hebben kun je de taart versieren met lekkers en decoraties. 

Kosten fondanttaart workshop €49,50. Kosten dripcake workshop €57.50,-  per persoon. incl. Koffie/thee en wat lekkers.  

De workshop duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur. 

Een workshop kan doorgaan als er minimaal 4 personen komen. Een workshop kun je ook in overleg inplannen mocht een datum van ons niet goed uitkomen. Hieronder zie je een paar datums die wij gepland hebben:


workshop volwassenen. Zin om eens een middag of avond met een groepje een eigen taart te maken? Bij Koekjebakker kun je een workshop inplannen.