Aanbieding!

Funcakes edible funcolours dust

0.752.80

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Beschrijving

De Funcakes edible funcolours dust is een 100% eetbare kleurpoeder. De Poeder is geschikt voor het aanbrengen van kleurlaag op je taarten maar ook op decoraties en suikerbloemen. Breng de funcakes kleurpoeder gemakkelijk met een kwastje aan. Meng de Funcolours eetbare poeders samen voor diepere en zachtere kleuren. Je kunt de kleurpoeder ook mixen met rejuvenator spirit. Door de poeder te mengen met de spirit wordt het een eetbare verf.

De Funcakes edible funcolours dust geeft je taarten een uitstekende look en feel. De producten zijn verkrijgbaar in een breed scala van verschillende kleuren. Het is 100% eetbaar, Halal gecertificeerd en gemakkelijk te gebruiken.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
kleuren

Aubergine, Baby blue, black, Burgundy, Cherry red, Chili red, citrus green, Dark chocolate, Deep claret, holly green, Ivy green, lavender, Lemon Yellow, Light Yellow, Lime zest, Milk chocolate, Navy blue, Ocean blue, peacock blue, pink rose, Pumpking orange, Royal blue, shadow grey, Sky blue, soft pink, Spring green, Sunset yellow, White snow