Bakpakketten

Hieronder staan verschillende soorten “complete” bakpakketten. Leuk voor jezelf of iemand cadeau te geven. Een origineel verjaardagscadeau, bedankje of zomaar omdat het leuk is om te geven.

De bakpakketten bevatten de juiste ingrediënten voor het bakken van bijvoorbeeld cupcakes, taart, donuts en koekjes. Daardoor hoef je niet alles uit te zoeken en kun je direct beginnen met bakken! Op de verpakkingen staat hoe het moet en als het een ingewikkeld recept is dan doen we er bij sommige pakketten een beschrijving bij.

Wil je een ander pakket? Er zijn heel veel mogelijkheden maar teveel om allemaal op de site te zetten. Dus neem gerust contact met ons op. Wij kunnen ook bakpakketten samenstellen die geschikt zijn voor iemand met een allergie zoals lactose of gluten.

Het bestellen van een pakket kan doordat je op de titel kan klikken met de muis. Zo ga je door naar het product. Voor vragen of een ander bakpakket laten samenstellen kun je bellen/appen naar 0613185659 of mailen naar info@koekjebakker.nl