Mix voor banketbakkersroom

6,499,75

Ingrediënten: suiker, aardappelzetmeel (gemodificeerd), magere melkpoederweipoeder (melk), plantaardige olie en vet (kokos), dextrose (tarwe), geleermiddel: E516, E450, E339, E401, glucosestroop (gedroogd), conserveermiddel: E202, kleurstof: E160b, kleurstof: E101, aroma. Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten. Kan sporen bevatten van: eisojalupine. Dit product is: Halal gecertificeerd.

Beschrijving

Deze mix voor banketbakkersroom van Funcakes is van ambachtelijk banketbakkerskwaliteit. Maak gemakkelijk de banketbakkersroom klaar door alleen maar water door de mix heen te mixen. Je kunt met deze mix heerlijke vulling maken voor in een taart. In een taart is het bijvoorbeeld heerlijk in combinatie met jam, enchanted creme of botercreme. Een tompouch kun je vullen met de banketbakkersro maa het is ook heerlijk in soezen en hoorntjes. Wat ook een lekker maar simpel recept is voor deze banketbakkersroom is roombroodjes. Om roombroodjes te maken hoef je alleen maar een broodje te vullen met de room en er poedersuiker overheen te doen. Kortom een hele makkelijke maar heerlijke mix waar je heel veel mee kunt maken!

De mix is bakvast dus je kan het prima meebakken in de oven wat ideaal is voor het bakken van een slof maar je kunt ook een laagje in een cake doen of een laagje op een cupcake spuiten voordat je het in de oven doet.

Hoe maak je de mix voor banketbakkersroom klaar: per 200 gram mix voeg je 500 ml water toe. Klop de room ca. 5 minuten op tot een gladde massa. Laat de room even opstijven alvorens te verwerken.

Na het maken kun je de banketbakkersroom 2 dagen in de koelkast bewaren. Het is ook mogelijk om de gemaakte banketbakkersroom in te vriezen. Na het invriezen weer even goed doormixen om het daarna weer te kunnen gebruiken.

Kijk voor heerlijke recepten ook eens op www.funcakes.nl

 

 

 

Extra informatie

Gewicht N/B
gewicht

low sugar 400 gr, 500 gr, 1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mix voor banketbakkersroom” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *